teisipäev, 16. veebruar 2010

Taaskasutus

See kui ma kodust linna saan on alati tore, sest alati teen ma tiiru ka kaltsukates! Mina aga ei surfa eriti riietes, mind kisub ikka rohkem tasside, taldrikute ja muu sellise vana poole. Üldjuhul lähevad sellised asjad mul uuesti kasutusse kas küünalde või nõelapatjade näol. Kuid tuleb välja, et mõned asjad on lihtsalt nii armsad, romantilised ja väärtuslikud, et ma ei suuda neid ei maha müüa, ega ka ära kinkida.
No võtame kas või need tassid. Need tassid ei saa kunagi küünlaks või nõelapadjaks, need hakkavad hoopis minu kööki kaunistama!


Nendel tassidel on täiesti täiuslikud kõrvad :D


Ja kui armas roosimaaling on veel siin tassis!!!!

Veel võin näiteks tuua need nõelapadjad, mida ma ei annaks ka väga suure raha ees ära. Need lihtsalt on iseloomuga tassid. Nüüd siis teenivad nad nööpnõelu! Nii vahva on asja juures see, et ühelpool tassi on üks nägu ja teisel pool teise ilmega nägu!

esmaspäev, 15. veebruar 2010

Riidepuud

Üks päev ma avastasin kuskilt blogist sellised armsad riidepuud ja ma kohe ei saanud, pidin järgi proovima. Tegemine ju väga lihtne! Vaja vaid vanu riidepuid ja ilusat pitsi. Loomulikult ka liimi, millega pits riidepuudele kinnitada. Mina kinnitasin kuumaliimipüstoliga.

Nüüd on mu magamistoas 3 pitsilist riidepuud.
Aga interneti avarustest leidsin veel vahvaid pilte seoses riidepuudega.
http://wherethewildingsare.blog.com/2008/04/08/

Kes tahab võib inglise keeles lugeda natuke riidepuude ajaloost
http://www.displayarama.com/hangers.htm
http://www.designboom.com/history/wirehangers.html